Folyamatosan azon dolgozunk, hogy még hatékonyabbá tegyük számodra a Galériát.

Sokan fordultatok hozzánk azzal a kéréssel, hogy tegyük rugalmasabbá a kiemelések működését. Ha igénybe vettél egy kiemelési opciót, akkor azt csak az általad választott időtartam lejártát követően tudtad ismételten meghosszabbítani. Sokszor hasznos lehet még a lejárati idő előtt megújítani egy-egy kiemelési opciót, kiváltképp a listázások elejére vagy a főoldalra történő kiemeléseket. Ezentúl tehát bármikor megújíthatod a már aktív kiemelési opciókat is, így biztos lehetsz benne, hogy a terméked továbbra is az elsők között szerepel majd és a vásárlóid könnyen rátalálnak a hirdetésre.

Kiemelés

Bővítettük a gyűjteményeket is. Kiváncsi vagy a többiek ízlésére vagy arra, hogy kik azok, akik a tiédhez hasonló ízlésvilággal rendelkeznek? Ezentúl azt is megnézheted, hogy egy adott terméket kik kedvelnek. Ehhez kattints a termék adatlapján található Tetszik gomb melletti számra.

Who likes

Gyerünk, mutasd meg az ízlésedet, ha még nem tetted meg. Kezdd el kedvelni azokat a termékeket, amik elnyerték a tetszésedet.:)