Legújabb fejlesztésünk lehetővé teszi, hogy az eladók nagyobb képet csatolhassanak hirdetéseikhez.
Az internetes kereskedelemben a tárgyról készült fotók alapján tájékozódnak a vásárlók. Ha a képek életlenek, rossz minőségüek vagy egyszerűen nem alkalmasak a termék részletes bemutatására, a vásárló valószínűleg más termék után fog nézni.

Mostantól az eddigi 1000 x 1000 px helyett 2048 x 2048 px méretű képeket tölthetnek fel az eladók, azaz a kép legnagyobb oldalának mérete 2048 px lehet. Ez az eddigi méret több mint duplája.

Mivel a termékképek megnyitásakor már az eddig is eltárolt nagyobb méretű képek töltődnek be, a korábbi termékképek esetén is érzékelhető lesz a változás.

Ha a terméklapról megnyitott kép nagyobb méretben is elérhető, a kép bal alsó sarkában egy „nagyobb méret” felirat jelenik meg. Erre kattintva külön oldalon megnyílik a kép legnagyobb elérhető változata.

A nagyobb képméret bevezetésével gondoltunk arra is, hogy a lassabb internetkapcsolattal rendelkező eladók számára ne legyen időigényesebb a hirdetések feltöltése. Ezért ha eladóként lassú feltöltést tapasztal, a képek kiválasztása előtt vegye ki a „kiváló minőség” előtti jelölőnégyzetből a pipát, így a rendszer nem a legnagyobb elérhető méretben fogja feltölteni a megadott fotókat.

Képfeltöltés nagyobb méretben