A blog indulása mellett két, eladókat érintő újdonsággal bővítettük a Galériát. Egy gyors áttekintést olvashattok itt ezekről a funkciókról:

Új Statisztikai áttekintés

Eladóként mostantól egy egyszerű, de annál hasznosabb statisztikai áttekintést találhatsz a Termékeim menüpontban.
A táblázat az utolsó 30 és 90 napban eladott termékek száma és összege mellett a jelenleg aktív, eladó státuszban szereplő termékeidet listázza.
A zölddel jelölt értékek az összes eladást mutatják, beleértve a még nem értékelt tranzakciókat is. A piros szín a sikertelen tranzakciókat jelzi.
Ne feledd, hogy értékelés hiányában 21 nap után a tranzakció sikeresnek minősül, a statisztikában ezeket az adásvételeket is minden esetben a sikeres tranzakciók között találod.

Reméljük, hogy a jövőben ez a statisztikai áttekintés segítségedre lesz a Galéria Savarián végzett munkádban.

Új Újralistázás

Ez a kiegészítés szintén a Termékeim oldalt érinti. A Leárazás indítása gombot újabb funkciógombbal egészítettük ki, amit Termék újralistázásnak kereszteltünk el.
A gombokat jobb oldalra csoportosítottuk és egységesítettük a megjelenítést, így az elrendezés is logikusabb formát öltött.

image

Mint ahogy azt tudod, a Galéria Savarián nincs időkorlát a termékfeltöltésre vonatkozóan. Ha egyszer feltöltöd a termékedet, az addig fent marad, amíg nem törlöd azt – feltéve, ha aktív eladóként folyamatosan kezeled a termékkészletedet és rendszeresen bejelentkezel a felhasználói felületedre.
Mivel a termékek a feltöltés dátuma szerint – a legfrissebb termék elől – jelennek meg a Galérián, a korábban feltöltött termékeid idővel hátra sorolódnak és helyükbe az újonnan listázott termékek kerülnek. Ezeket a tételeket könnyedén frissítheted, ha újralistázod őket.
Az újralistázott termék új feltöltési dátummal jelenik meg.

A feltöltött termékeidet továbbra is bármikor törölheted és ismét feltöltheted őket, ehhez viszont nem kevés idő kell.
Az újralistázással viszont másodpercek alatt újralistázhatod akár több száz termékből álló kínálatodat.
A funkció díjköteles, az árról az újralistázás oldalon tájékozódhatsz.

Javasoljuk, hogy használd ki az újralistázás adta lehetőséget. Az újonnan listázott termékek mindig nagyobb arányban találnak vevőre.

Bízunk abban, hogy ezek az újdonságok még egyszerűbbé teszik a Galéria Savaria használatát.