A Galéria Savaria beépített üzenetrendszerének egyik hasznos funkciója az Árajánlat csatolása lehetőség, ami többek között lehetővé teszi, hogy az eladónak ne kelljen átírni a termék árát, ha más összegben egyeztek meg a leendő vevővel az üzenetváltás során.

A funkció segítségével az eladó segítheti a vásárlót és felgyorsíthatja a vásárlás folyamatát, hiszen – akár fix áras, nem alkuképes hirdetés esetén is – közvetlenül az üzenetrendszeren belül küldhet árajánlatot annak az érdeklődőnek, akivel épp beszélgetést folytat.

Mielőtt az újdonságra térnénk, tudjon meg többet arról, hogy miért hasznos önmagában az árajánlat csatolása funkció.

Miért hasznos az árajánlat csatolása funkció?

✅ Ha más árban egyezik meg az eladó és a leendő vevő a beszélgetésben, az eladónak nem kell szerkesztenie a terméket és átírnia az árat. Az eladó egyszerűen ajánlatot csatolhat az üzenethez, amit a vevő könnyedén elfogadhat az üzenetrendszeren belül. Ezzel az is elkerülhető, hogy a csökkentett áron valaki más vásárolja meg a terméket.

✅ Miután a vevő minden kérdésére megkapta a választ, az eladó egy ajánlattal saját maga is kezdeményezheti az üzlet megkötését.

✅ Ha egy kezdő, internetes vásárlásban még nem járatos felhasználó nehézségekbe ütközik, a tapasztaltabb eladó kézen ragadhatja és segíthet neki a vásárlás teljesítésében. Mivel a csatolt ajánlat az üzenőfelületen belül is megjelenik, a vásárló másodpercek alatt elfogadhatja. Ezzel megtörténik a vásárlás.

Újdonság: Több termék iránt is érdeklődik a vásárló?
Küldjön ajánlatot egyszerre több termékre.

Az árajánlat csatolás funkciót további hasznos opcióval bővítettük. Előfordul, hogy a leendő vásárló egyszerre több termék iránt is érdeklődik.

Ilyen esetben az eladó az árajánlat csatolása funkció segítségével egyszerre több termékre vonatkozóan is küldhet ajánlatot, egy ún. ajánlatcsomag formájában.

Ennek köszönhetően a felhasználók egyetlen ajánlattal több termékre vonatkozóan is megköthetik az adásvételt.

Hogyan működik?

  1. Eladóként kattintson az Árajánlat csatolása gombra az üzenetrendszerben.
  2. A megjelenő ablakban kattintson a Termék hozzáadása gombra.
  3. Válassza ki, hogy mely termékek szerepeljenek az ajánlatcsomagban.
  4. A kiválasztott termékeknél egyesével megadható az árajánlat.

Képernyőfotók