Korábbi bejegyzésünkben már beszámoltunk az eladók számára az üzenetrendszerben elérhető „árajánlat csatolása” funkción végzett fejlesztésünkről. A kiegészítés lehetővé tette, hogy az eladók akár egyszerre több termékből álló ajánlatot csatoljanak az érdeklődőknek.

Ez a funkció kiváló arra az esetre, ha az érdeklődő több termékük iránt is érdeklődik. Így az eladó egyetlen folyamatban, egyszerre több termékből álló „ajánlatcsomagot” állíthat össze, amit a vevő könnyedén elfogadhat, így megkönnyítve a többtermékes vásárlás folyamatát.

Ezúttal a vásárlók számára elérhető Ajánlatot teszek funkciót bővítettük. Mostantól a vásárlóknak is lehetőségük nyílik arra, hogy az eladó több termékére küldjenek ajánlatot egyszerre.

Mikor érdemes használni?

💡 Ha egy eladó több terméke iránt is érdeklődik

Miért érdemes használni?

💰 Az eladók nagyobb eséllyel adnak kedvezményt több termékes vásárlás esetén

✅ Az üzenetben jelzett vásárlási szándékkal szemben az ajánlatküldés funkcióval átláthatóbbá és rugalmasabbá válik az alkufolyamat

Érdemes a következőt is figyelembe venni az alkufolyamat során:

Ha a levelezés során egyezik meg az eladóval egy alacsonyabb árban, majd az eladó módosítja a termék árát, az bárki számára megvásárolható lesz a csökkentett áron és a szabályok értelmében az eladónak a tényleges vásárlónak kell átadnia a terméket.

Ilyen esetben érdemes az ajánlatküldő funkción keresztül megtenni az ajánlatot vagy kérje meg az eladót, hogy csatoljon személyreszabott ajánlatot Önnek az üzenetrendszer ‘Árajánlat csatolása’ funkcióját használva.