Ha nehezen igazodsz ki az eladott és a megvásárolt termékeid között és úgy érzed, hogy szükséged lenne egy kis segítségre, a legújabb fejlesztésünket biztosan kedvelni fogod.

Az eladott és a megvásárolt termékeim oldalakat kiegészítettük egy postázást és egy fizetést jelölő ikonnal.
Ezeket a jelzéseket használhatod saját nyilvántartásodhoz, egyszerűsítve a dolgodat, hogy könnyebben átlásd a még függőben lévő tranzakcióidat: vásárlóként melyik terméket kell még fizetned vagy eladóként melyik termék postázása várat még magára. (Vagy épp fordítva: vásárlóként melyik terméket kaptad meg és eladóként melyik termék összegét egyenlítette ki a vásárlód)

Sőt, a jelölők segítségével egy kattintással értesítőt küldhetsz a partnerednek.
Egy rövid, automatikus üzenetet küldünk a partnerednek, ha eladóként a postázva jelzésre kattintasz, illetve ha vásárlóként a fizetve ikont jelölöd be.

Természetesen visszamenőleg is bekapcsolhatod a postázva és fizetve jelöléseket, így a korábbi tranzakcióid között is „rendet tehetsz”. Ne aggódj, ezzel nem fogod elárasztani a partnereidet felesleges üzenetekkel, erre is gondoltunk: az október előtt kötött tranzakciók esetén a rendszer nem küld értesítőt az ikon aktiválásakor.

A tranzakciós beszélgetésen belül is nagy hasznát veheted ezeknek a jelzéseknek, ezért ott is elérhetővé tettük őket a számodra.

Reméljük, hogy Te is nagy hasznát veszed majd ennek a fejlesztésnek.