A Galéria Savarián végzett munkánk során az egyszerűségre, könnyű használhatóságra törekszünk. Ebben a szellemben alakítottuk át a régi Hogyan működik oldalt, ahol a Galéria Savaria működésével kapcsolatban találhattál segítséget.

image

Egyszerűsítettük a kérdések-válaszok megjelenítését, újragondoltuk a kategorizálást is és egy jobban áttekinthető, kibővített aloldallá alakítottuk át. Így született meg az új Súgóközpont, ahol minden olyan kérdésedre választ találsz, amely egy online piactéren felmerülhet benned.
Létrehoztunk egy úgynevezett Első lépések menüpontot is, ahol eladóként és vásárlóként is rövid útmutatót, tájékoztatót olvashatsz a legfontosabb tudnivalókról.
Biztosak vagyunk abban, hogy az útmutatók segítséget nyújtanak azoknak, akik még nem kóstoltak bele az online piactér világába, és még nem adtak el vagy még nem vásároltak a Galéria Savarián.

image

A Súgóközpontot a felső sáv jobb oldalán található Segítség menüpontra kattintva érheted el. Javasoljuk, hogy sűrűn látogasd meg, akkor is, ha már tapasztalt felhasználóként tekintesz magadra, hiszen a Galéria Savaria működésével kapcsolatos alapvető kérdések mellett fontos szabályokról, irányelvekről is olvashatsz. Ahhoz, hogy a Galéria Savaria online piactér sikeres eladója, vásárlója legyél elengedhetetlen a szabályok ismerete.
A Súgóközpontban többek között megtudhatod, hogy mire kell ügyelned akkor, ha üzenetet írsz, vásárolsz, terméket töltesz fel és olvashatsz arról is, hogy mit kell tenned azután, hogy értékesítettél vagy megvettél egy terméket.

Ismerkedj meg az új Súgóközponttal, biztosak vagyunk abban, hogy a Galéria Savaria közösségének új és meglévő tagjai számára is hasznos információkat tartalmaz.