Néhány héttel ezelőtt megjelent egy Ötletbörze fül az oldalunkon, amelyen keresztül az online piacterünkkel kapcsolatos véleményeiteket, észrevételeiteket várjuk.

Örömmel tapasztaljuk, hogy sokan megosztjátok velünk meglátásaitokat és véleményt alkottok a Galéria meglévő funkcióival kapcsolatban, esetleg új ötlettel álltok elő.

Válaszaitokban többen kitértetek az eladott termékek megjelenítésére. Ezidáig az utóbbi 90 napban eladott termékekkel is találkozhattatok az eladó termékek között. Ezek egyfajta támpontként szolgáltak a Galéria látogatóinak, ugyanis az eladott termékek megjelenítése ármeghatározás szempontjából segítséget jelenthetett a tanácstalan eladók és vásárlók számára.

A beérkező észrevételek alapján módosítást végeztünk a termékek megjelenítésében:

» A mai naptól kizárólag az eladó termékek jelennek meg a terméklistázásokban

» Az utóbbi 90 nap eladott termékei továbbra is kereshetők lesznek, erre a bal oldali szűrő vagy a részletes keresés „eladott termékek” opciója szolgál

Ezúton is köszönjük Nektek, hogy időt szántok arra, hogy közösen még jobbá tegyük a Galériát. Továbbra is fontosnak tartjuk, hogy megosszátok velünk észrevételeiteket, ezt bármikor megtehetitek az oldalunkon lévő Ötletbörze fülre kattintva.