További fejlesztést végeztünk a Galéria Savaria keresőjében, aminek köszönhetően az eddiginél is hatékonyabbá tesszük a releváns találatok közötti böngészést és további pontos találatokkal bővítjük a keresési eredményeket.

A kereső ezentúl a hirdetésben megjelölt kategória és termékjellemzők nevében előforduló kulcsszavakat is felhasználja ahhoz, hogy a keresésnek megfelelő találatokat mutasson.

Ahogy azt a lent felsorolt példák is alátámasztják, úgy gondoljuk, hogy ezzel a fejlesztéssel a vásárlók még több keresésüknek megfelelő hirdetéssel találkozhatnak a Galéria Savarián, amely még több vásárlást eredményezhet.

Mit jelent ez?

Mostantól amikor a vásárló keresést indít, a Galéria Savaria keresője nemcsak a hirdetés megnevezésében szereplő kulcsszavakat figyeli, de a kategóriában és a termékjellemzőkben előforduló kifejezéseket is figyelembe veszi.

Ez lehetővé teszi azt, hogy a hirdetés akkor is megjelenjen a keresési találatok között, ha a keresési kulcsszó a hirdetés megnevezésében nem, ám az a hirdetés kategóriájának nevében vagy a választott paraméterek között szerepel.

Tehát a megfelelő kategória, illetve termékjellemzők beállításával az eladók további kulcsszavakkal láthatják el a hirdetéseiket, megkönnyítve a vásárlóknak, hogy mielőbb rátaláljanak az általuk keresett darabokra.

Példák:

✅ A „herendi szobor” kifejezésre mostantól minden olyan hirdetés megjelenik a találatok között, amely a Herendi – Figurális, szobor kategóriába kerül feltöltésre, még akkor is, ha a hirdetés megnevezésben nem szerepel a „herendi szobor” kifejezés.

✅ A “párizs festmény” kifejezésre keresve mostantól olyan Festmény kategóriába feltöltött hirdetések is szerepelni fognak a találatok között, mint “Párizsi utcakép, „Párizs Szajna parti séta”, „Párizsi lány” kifejezés.

✅ Ha egy vásárló a „kovács margit kerámia” kifejezéssel indít keresést, a keresési találatok között ezentúl szerepelni fognak az ilyen és ehhez hasonló megfogalmazással feltöltött Kovács Margit kerámiák is: „Kovács Margit – Lány korsóval”, „Kovács Margit Gyertyatartó”,  „Kovács Margit Esőleső”

✅ A „neobarokk bútor” kifejezésre ezentúl a „neobarokk asztal”, „neobarokk szék” stb. megnevezéssel ellátott hirdetések is meg fognak jelenni a keresési találatok között.