Kíméld meg magad a postán történő sorbaállástól és takaríts meg időt és pénzt azzal, hogy otthonról, kényelmesen intézed a csomagküldést.

Most bemutatjuk legújabb szolgáltatásunk, ami valóban kedvező lehetőség, ha a Galéria Savarián eladott antik tárgyat, gyűjteményt csomag-küldeményként szeretnéd eljuttatni a vásárlódnak. Sőt! A lehetőség bárki számára nyitva áll, aki kedvező díjszabás mellett csomagküldő szolgáltatást szeretne igénybe venni.

Galéria Futár egyszerű, kényelmesen használható felületet biztosít csomagküldő szolgáltatás igénybevételéhez.

Igyekeztünk több felületen is informálni a felhasználókat, így az űrlap paraméterei mellett is információs ikonok segítik az azonnali tájékozódást a kérdés megválaszolásában, a paraméterek helyes kitöltésében.

A rendelés online rendszerünkbe érkezéséről válaszlevelet kap a felhasználó a megadott e-mail címre. A csomagra 10.000,- Ft-ig díjmentes értékbiztosítás vonatkozik, ezen felül további biztosítás is igénybe vehető, ugyanakkor a lehető legtökéletesebb csomagolást neked, azaz a feladónak kell biztosítania.

A munkanapokon 18.00 óráig leadott rendelés, a megrendelést követő munkanapon kerül felvételre, a megadott címen, és az azt követő munkanapon kerül kiszállításra az ország egész területén. Így feladott csomagod 2 munkanapon belül a vásárló otthonába kerül! Egyszeri sikertelen kézbesítést követően a Galéria Futár újra megpróbálja a küldeményt díjmentesen kiszállítani.

A fuvardíj kiegyenlítésére is több mód közül választhat a Galéria Futár szolgáltatás megrendelője. Megteheti ezt készpénzzel vagy online bankkártyás fizetéssel, melyről a futár elektronikus számlát állít ki részére.

Tudjuk, hogy mindig van kérdés, ami bennünk talán fel sem merült. Erre tökéletes megoldás a Galéria Futár ügyfélszolgálati felülete, amit ide kattintva érhetsz el.

Érdemesnek tartod a Galéria Futárt arra, hogy kipróbáld? Szerintünk megéri!