Hamarosan elérhetővé válik legújabb nagyszabású fejlesztésünk, a csoportos szerkesztő.

Csoportos szerkesztő: mire lehet majd használni?

  •  A csoportos szerkesztő egy olyan felület, amely az eladók számára teszi egyszerűbbé hirdetéseik kezelését. Mit jelent ez pontosan?
    A szerkesztőt megnyitva az összes hirdetése egyetlen táblázatban jelenik meg. Pont olyan, mint egy átlátható, könnyen használható táblázatkezelő a saját termékeivel.
  • A szerkesztőben pár kattintással módosíthatja majd a termékei adatait, akár egyesével, akár – több hirdetést kijelölve – tömegesen.
    Akciót indítana és szeretné az összes termékének leírását rövid felhívással kiegészíteni? Szeretné beállítani az alkuopciót az összes festmény hirdetéséhez? Tömegesen szeretné módosítani a szállítási opciókat a termékeinél? A csoportos szerkesztőben pillanatok alatt el tudja majd végezni ezeket a módosításokat.
  • A csoportos szerkesztő nemcsak a hirdetések gyors és tömeges szerkesztésében nyújt segítséget. A kialakításnak köszönhetően ideális eszköz a nagy termékszámmal rendelkező eladók számára is, mivel táblázatban megjelenítve egyszerűen átláthatják majd termékkínálatukat.
  • A csoportos szerkesztőt megnyitva az összes termékét egyetlen oldalon, táblázatba szedve tekintheti meg, amelyet tetszőlegesen listázhat, pl. terméknév, termékkód, ár szerint növekvő vagy csökkenő sorrendben.
  • Különösen hasznos lehet azoknak az eladóknak, akik kereskedéssel, antik bolttal is rendelkeznek. Ők terméknyilvántartásként is használhatják a felületet és a megerőltető adminisztratív munkát elkerülve könnyedén naprakészen tarthatják kínálatukat.

Összefoglalva

Ha módosításokat, változtatásokat szeretne elvégezni a hirdetéseiben rengeteg időt spórolhat meg a csoportos szerkesztővel. Ezentúl nem kell egyesével a hirdetés szerkesztőfelületére kattintania, hanem pillanatok alatt módosíthatja akár többszáz termékének adatait.

Hogyan érem majd el a csoportos szerkesztőt?

Nem kell semmit sem letöltenie, telepítenie hozzá, a csoportos szerkesztő a Galéria Savarián, a felhasználói fiókjából lesz elérhető.

Az utolsó simításokon dolgozunk, a végső teszteket futtatjuk. Hamarosan jelentkezünk a részletekkel!