Ismerkedj meg legújabb funkciónkkal, amellyel eladóként nemcsak színesebbé teheted valamennyi terméklapodat, de  a vásárlók is könnyebben rátalálhatnak az őket érdeklő termékeidre.

Ha egy érdeklődő épp egy olyan terméket keres, amely a kínálatodban szerepel, rákattint a terméklapra, hogy bővebben tájékozódjon a termékről.

Ez már fél siker, hiszen sikerült becsalogatnod a vásárlót a boltodba. De mi történik akkor, ha a termék valamilyen oknál fogva mégsem nyeri el a tetszését? Továbbáll és folytatja a böngészést.

Miért hagynád, hogy a potenciális vásárlód más eladó termékeit vásárolja meg?

image
Tűnj ki termékeiddel a többiek közül!

Erre kínál megoldást a Kirakat funkció, amit ha bekapcsolsz valamennyi terméklapodat egy interaktív reklámfelületté változtat és terméklapodat egy új Kirakat blokkal bővíti, benne az általad kínált további termékekkel.

Te döntheted el, hogy mi szerepeljen a kirakatodban:

  • mutathatja az összes termékedet
  • vagy kizárólag abból a kategóriából válogatja ki a termékeidet, amelyben a látogatód által keresett termék szerepel.

Például: ha a főkategória szerinti listázást választod a Herendi terméked iránt érdeklődő felhasználónak a Kirakat a további Herendi termékeidet fogja kínálni, ugyanígy ha egy másik látogatód az egyik festményed terméklapját böngészi, a Kirakat ezt észlelve a kínálatodban szereplő festményekből ad ízelítőt.

image
A Kirakat funkció még nagyobb betekintést enged a kínálatodba

Sőt, az érdeklődő a Kirakat tetején egyetlen kattintással elérheti az összes termékedet és a teljes kínálatodat könnyedén áttekintheti.
A Kirakat segítségével a vásárló pillanatok alatt áttekintheti az eladó termékkínálatát és segíti a könnyebb tájékozódásban.

Még könnyebben megtalálhatja az őt érdeklő termékeket, ráadásul a Te kínálatodban.

Növeld meg eladási esélyeidet, könnyítsd meg vásárlóid dolgát és változtasd valamennyi terméklapodat reklámfelületté, hogy a látogatók könnyedén rátaláljanak eladó termékeidre.

A Kirakat funkciót ezen az oldalon tudod bekapcsolni.