Üdvözlet Kedves Látogató a Galéria Savaria régiségekkel foglalkozó internetes piactér blogján!

Elérkezettnek láttuk az időt, hogy rengeteg tervezgetés és ötletelés után bemutassuk Nektek weboldalunk kistestvérét.

Szeretnénk ezentúl minden olyan témának hangot adni itt a blogon, ami a Galéria Savaria fejlesztését, a legújabb felhasználói funkciókat, újdonságokat és lehetőségeket érinti. Természetesen itt is számítunk Rátok! Eddig is rengeteg visszajelzés, kérdés, kérés érkezett felénk – amiket ezúton is köszönünk Nektek – és ezentúl is szívesen fogadunk minden ötletet, javaslatot. Így lesz ez az aukciós portál olyan, amilyennek igazán szeretitek!

Megosztunk majd Veletek egy-egy érdekes történetet, adunk tippeket, ötleteket, hogyan vásároljatok régiségeket, mire figyeljetek oda az online tranzakciók során és hasonlók. Abban bízunk, hogy lesz kedvetek igazán interaktívvá tenni a blogot! Ezért azon is dolgozunk, hogy hamarosan hozzászólásaitokkal is jelen lehessetek nálunk, elmondhassátok a bejegyzésekkel kapcsolatos észrevételeitek, véleményetek.

Továbbra is megtaláltok minket a Galéria Savaria Facebook oldalán, és várunk Titeket ide, a blogra! Meséljetek róla barátaitoknak, ismerőseiteknek, osszátok meg velük is a lehetőséget, mindenkit várunk és szívesen marasztalunk!

A Galéria Savaria csapata