Egy olyan funkcióval bővítettük a Galéria Savariát, ami segítségedre lesz abban, hogy ne maradj le azokról a termékekről, amelyek érdekelnek téged.

A keresés mentése funkció segítségével elmentheted a megadott keresési feltételeket, így a későbbiekben egy kattintással is elérheted a keresési találatokat a kedvencek menüpont mentett keresések aloldaláról.

Amellett, hogy megspórolhatod a keresési feltételek beállítására szánt időt, a mentett kereséshez e-mail értesítőt is beállíthatsz. Ilyenkor az általad megadott rendszerességgel e-mail értesítőt küldünk azokról a termékekről, amelyek megfelelnek a mentett keresés feltételeinek. Ennek köszönhetően szinte azonnal értesülhetsz arról, ha olyan terméket kínálnak eladásra a Galéria Savarián, amelyet keresel.

Csak abban az esetben küldünk e-mailt, ha legalább 1 újonnan feltöltött termék megfelel a keresési feltételeknek.
A keresés elmentéséhez legalább egy kategóriát vagy keresési feltételt kell megadnod. Böngéssz a Galéria Savarián a kategóriák között vagy indíts egy keresést.
Ha megadtad a szükséges keresési feltételeket és paramétereket, jobb oldalon kattints a Keresés mentése gombra.

A felugró ablakban a következő adatokat kell megadnod:

Keresés megnevezése
Ez a mentett keresés azonosítására szolgál, hogy könnyebben tájékozódjon a mentett kereséseid között.

E-mail gyakorisága
Az e-mail kiküldéséhez óránkénti, napi, illetve heti gyakoriságot állíthatsz be, de dönthetsz amellett is, hogy nem kérsz e-mail értesítőt.

Értesítő vége
Az e-mail értesítő beállítását követően lehetőséged van megadni, hogy meddig kéred az e-mail értesítő küldését.

Használd ki a mentett keresés funkció előnyeit és értesülj elsőként a kedvenc termékeidről.