Hurrá! Újabb mérföldkőhöz érkeztünk és valamennyi eladó számára elérhetővé tettük az egyenlegfeltöltés lehetőségét. Mit jelent ez pontosan?

Ahogy azt bizonyára tudod, a Galéria Savarián díjmentesen töltheted fel eladó termékeidet korlátlan mennyiségben. Fizetési kötelezettséged csak akkor keletkezik, ha sikeresen értékesíted termékedet vagy ha díjköteles szolgáltatást veszel igénybe, pl. főoldali kiemelést állítasz be vagy éppen lista elejére emeled a termékedet.
A Galéria alapesetben havi egy alkalommal állít ki neked elektronikus számlát. Mostantól az egyenlegfeltöltéssel kezedbe adjuk a lehetőséget, hogy eldöntsd, mikor intézd a Galériás pénzügyeidet.

A funkció nemcsak hogy gyors és rugalmas megoldást jelent a számlád kezelésére, de emellett jelentős megtakarítást érhetsz el a banki utalás után felszámolt tranzakciós költségek elkerülésével.
A feltöltött egyenleg azonnal megjelenik az eladói egyenlegeden, amelyet a Pénzügyek menüpontban követhetsz figyelemmel.

Miután feltöltötted az egyenleged, a Galéria használata során felszámolt díjtételeket – ez az általad igénybe vett díjköteles szolgáltatásokra és a jutalékra is vonatkozik – ebből a feltöltött egyenlegből vonjuk le. Ha egy díjtétel meghaladja az egyenleged, akkor akárcsak eddig, rendszerünk számlát állít ki azokról a tételekről, amelyek nem kerültek levonásra az egyenlegből.

Fontos tudnod, hogy az egyenlegfeltöltés csak a biztosított fizetési opciók segítségével történhet: bankkártyás fizetéssel, illetve PayPal-al.
Mivel a Galéria Savaria nem vezet egyedi bankszámlaszámot, banki utalással sajnos nem lehetséges az egyenleg feltöltése.

Az egyenlegfeltöltést úgy alakítottuk ki, hogy az a lehető legkényelmesebb legyen számodra, így csak pár kattintás szükséges hozzá.
A súgóközpontban létrehoztunk egy rövid bejegyzést, amiből megtudhatod hogyan töltheted fel az egyenleged.

Kezeld rugalmasan a díjak fizetését és döntsd el Te, hogy mikor intézed a Galériás pénzügyeidet.