A Galéria Savaria biztonságos üzenetrendszerén módosításokat végeztünk.

Az üzenetek ezentúl nem jelennek meg a publikus terméklapon, a beszélgetés kizárólag az abban részt vevő két felhasználó számára lesz elérhető az üzenetek oldalon.

Az üzenet küldője dönthet arról, hogy az általa írt üzenet megjelenjen-e a terméklapon. Ezt az üzenet elküldése előtt a Küldés gomb alatti jelölőnégyzet segítségével szabályozhatja.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a módosítással egyidőben a 2013 előtti keltezéssel írt meglévő üzenetek nem jelennek meg a terméklapokon.

Annak ellenére, hogy az elküldött üzenetek nem lesznek publikusak, online piacterünk egyik legfontosabb szabálya továbbra is érvényes:  a Galéria Savariára feltöltött terméket a piactéren keresztül kell megvásárolni.

Annak érdekében, hogy a vásárlás a Galéria Savaria biztonságos rendszerén keresztül történjen, a felhasználók számára nem engedélyezett az elérhetőség vagy bármilyen kapcsolatfelvételre alkalmas információ megadása, kérése vagy az, hogy az oldalon kívül történő tranzakció lebonyolításra tegyenek utalást.

A kommunikációt a Galéria Savaria biztonságos üzenetrendszerén kell lebonyolítani, így a felhasználók a saját adataikat és biztonságukat is védik, valamint betartják a Galéria Savaria szabályait.

A Galéria Savaria rendszerén keresztül történő vásárlás után az eladó és a vásárló számára láthatóvá válik a másik fél elérhetősége.

Kérjük Te is ügyelj a fenti szabályok betartására, hiszen szabálysértés esetén a Galéria Savaria gyakorolhatja a termék, illetve üzenet törlésére vonatkozó jogát, illetve az eladó vagy adott esetben a vásárló hozzáférését is korlátozhatja ideiglenesen vagy akár véglegesen is.