Az elmúlt napokban javítást végeztünk a Galéria Savaria néhány funkcióján. A mai bejegyzésben ezekről olvashattok:

Módosítás Termékfeltöltés, termékmódosítás

Szervereinknek rohamosan növekvő termékmódosítással és termékfeltöltéssel kapcsolatos paranccsal kell megbírkózniuk a nap 24 órájában. Ezt örömmel tapasztaljuk, hiszen ez annyit jelent, hogy egyre több felhasználó tevékenykedik aktívan a Galérián. Annak érdekében, hogy lépést tartsunk a folyamatosan növekvő aktivitással, a szervereinket folyamatosan optimalizálnunk kell. Így tudjuk biztosítani azt, hogy várakozás nélkül, ugyanolyan gyorsasággal böngészhessetek a Galérián.
Ezentúl az újonnan feltöltött termék, valamint a már feltöltött terméken végzett módosítás 5, legkésőbb 10-15 perc elteltével válik elérhetővé a terméklistázásban, illetve a keresési találatokban.
Ez azt jelenti, hogy akárhányszor egy termék feltöltésre vagy módosításra kerül, a korábbiaktól eltérően a szervereinknek nem kell minden egyes alkalommal értelmezniük a másodpercenként beérkező parancsokat, ehelyett ezeket – már összegyűjtve – 5-10 percenként továbbítjuk az azokat feldolgozó szerverek felé.
Ezzel a rövid idejű késleltetéssel nagy mértékben csökkentjük a szerverekre háruló terhelést. Ez felhasználói nyelvre lefordítva a Galéria Savaria gyorsabb és stabilabb működését jelenti.

Módosítás Bankkártyás fizetési felület

Hitelesített felhasználóként hibát tapasztalhattatok a bankkártyás fizetési felület működésében.
A szolgáltatóval közösen javítottuk a problémát, ennek köszönhetően ismét használhatjátok a fizetési opciót, akár egyenlegfeltöltésre vagy hitelesített státusz megszerzésére is.
A hitelesített státusz előnyeiről és az igénylés folyamatáról hamarosan külön bejegyzést olvashattok.

Módosítás Képfeltöltés

Csiszolgattunk a képfeltöltő rendszer működésén is, így egy még biztosabb és gyorsabb rendszer használatával tölthetitek fel az eladó termékeitekhez tartozó képeket. Az eddigi visszajelzések pozitívak, ennek örülünk.

Módosítás Lapozás

Egy apró javítást végeztünk a terméklapozás funkción. Ha korábban több számjegyű lapszámot gépeltetek a mezőbe, előfordult, hogy idő előtt váltott a lapozás, így példaképp a 24. oldal helyett a 2. oldalra ugrott a terméklap.
Ezentúl az oldalszám begépelését követően 1 másodperces késleltetéssel vált a terméklap, illetve az enter billentyűre is reagál a lapozás.