Az elmúlt időszak egyik legjelentősebb fejlesztését aktiváltuk a napokban a Galéria Savarián. Ennek köszönhetően online piacterünkön egy teljesen megújult keresési élménnyel találkozhatnak a látogatók. Ebben a bejegyzésben erről az újdonságról fogunk beszámolni.

Miben lett jobb a Galéria Savaria keresője?

Keresési javaslatok
A begépelt karakterek alapján releváns keresési javaslatokat kínál fel a kereső, mindezt a másodperc tört része alatt. Ez jelentősen felgyorsítja a több 100.000 hirdetés közötti keresést, hiszen a legtöbb esetben nem kell a teljes keresési kifejezést begépelni. Elegendő csupán pár karakter után a felkínált javaslatok közül választani.

Keresési javaslatok asztali gépen

Hatékonyabb keresés, kevesebb elgépelés
A keresési javaslatok segítségével a látogatók támpontot is kapnak arra vonatkozóan, hogy milyen formában, milyen kifejezéseket használva érdemes kereséseket indítani annak érdekében, hogy az a lehető legjobb találatokat eredményezze.

Ezen felül a javaslatok felkínálása jelentősen csökkenti annak az esélyét, hogy egy elgépelés miatt eredménytelen legyen a keresés.

Előzmény keresések
A megújult kereső a felhasználó korábbi kereséseit is könnyedén elérhetővé teszi. Így a sűrűn keresett kifejezéseket nem kell újra és újra begépelni. Ez tovább fokozza a kényelmes és gyors keresési élményt.

Nem szeretné a korábbi kereséseit viszontlátni? A keresési előzmény könnyedén törölhető egyesével vagy akár csoportosan.

Így jelennek meg a keresési előzmények

Keresés konkrét eladó termékeire
A keresőbe további hasznos funkciót építettünk. A megjelenő keresési javaslatok alatt fix helyet kapott az eladóra történő keresés. Ez azt jelenti, hogy ha egy konkrét eladó termékkínálatára szeretne szűrni, ezentúl elegendő lesz a keresett eladó felhasználónevét begépelni a keresőmezőbe és a felkínált listában az utolsó pontot választani.

Ezentúl egy kattintással eljuthat egy eladó kínálatához

Úgy gondoljuk, hogy ezzel a fejlesztéssel egy további nagy lépést tettünk afelé, hogy a Galéria Savaria online piactéren még kényelmesebb és egyszerűbb legyen a böngészés élménye és a vásárlók még gyorsabban rátaláljanak az általuk keresett tárgyakra.