A Galéria Savaria regisztrált felhasználójaként tudhatod, hogy mennyi előnyt kovácsolhatsz a tagságodból, de mi most egy még kedvezőbb ajánlatot kínálunk Neked!

Nem kell mást tenned, mint hitelesíteni felhasználói státuszod, amit nagyon egyszerűen megtehetsz itt: https://galeriasavaria.hu/felhasznaloi-hitelesites/ a státusz hitelesítése gombra kattintva.

Mit kínálunk ezzel Neked?

– a Galéria Savaria felhasználói tábora, a látogatók egyértelműen láthatják, hogy megérdemled a bizalmukat!
– a termék kiemelési opciókat, a leárazás és az újralistázás funkciót 50%-os áron kapod tőlünk 2014. január 1-jéig, vagyis félárat fizetsz 1-1 ilyen megoldás használatáért! Így a terméked még inkább a fókuszba kerül, még nagyobb esélyed van arra, hogy a látogatók a Te terméked válasszák!
– gyűjtőszámlád lehet, így te határozod meg, hogy mikor rendezed a Galéria Savaria használati díját és terméked eladása esetén egyenlegedből rendezi a szükséges tételt. Eladói egyenleged pedig bármikor feltöltheted, aktualizálhatod belátásod szerint. Ha az előre feltöltött egyenleged pluszban van, automatikusan ebből vonjuk le az általad igénybe vett díjtételeket.

Sőt, időnként bónuszt adunk az egyenlegfeltöltésedhez. Siess, most is van ilyen akciónk 2013. április 30-ig: ha feltöltöd az egyenelgedet, a feltöltött összeget mi további 10%-kal növeljük. Te határozod meg, hogy mennyivel gyarapítod ingyen az egyenlegedet.

Mit kell tenned a hitelesítéshez?

– szükséged lesz egy internetes fizetésre alkalmas bankkártyára vagy egy PayPal fiókra.
– egyszeri 5 USD befizetésre, a fenti fizetési módok valamelyikével.
– hitelesítésett felhasználóként USD alapú számlát kapsz és a jövőben USD alapú számlát kell fizetned.

Folyamatosan frissítjük és aktualizáljuk az általunk használt átváltási rátát, a sikeres eladás esetén felszámolt jutalék díjtétele ez alapján kerül konvertálásra. Az átváltás részletezése minden felszámolt díjtétel mellett megjelenik.

Előnyök, amik ezzel járnak számodra:

– a látogatók egyértelműen látják, hogy megérdemlik a bizalmadat, ami az internetes kereskedelem alapja
– számos díjköteles szolgáltatást féláron vehetsz igénybe
– gyűjtőszámlát kezelhetsz, amely nagyobb rugalmasságot jelent az igénybe vett díjtételek rendezésére.
– ami pedig talán a legfontosabb: ezáltal a Galéria Savaria hamarosan induló nemzetközi oldalainak is könnyedén a felhasználója lehetsz! Ezen keresztül a nemzetközi piac is elérhetővé lesz számodra.

Minden más részletet, ami a számlátörténetedet, számlakezelésedet érinti, változatlan felületen érheted el. A fizetési opciók közt a PayPal-t, valamint a bankkártyás fizetési opciót találod majd.

Maradt még benned kérdés, amire szeretnél választ kapni? Bátran tedd fel nekünk, ügyfélszolgálatunkat bármikor elérheted! Köszönjük a bizalmad!