Mostantól az eladóknak lehetőségük van arra, hogy egy rövid videóban bemutassák az eladásra szánt tárgyaikat.

Úgy gondoljuk, hogy a termékbemutató videók feltöltése egy új, izgalmas lehetőség az eladók számára. A videók segítségével az eladók olyan módon mutathatják be termékeiket, ahogy arra a fényképek segítségével nincs lehetőség.

A termékek a videók segítségével életre kelnek és még könnyebben kiemelhetők fontosabb jellemzőik vagy épp az egyediségük. Úgy gondoljuk, hogy a videók tovább növelhetik a vásárlók bizalmát egy kiszemelt termék iránt és így könnyebben dönthetnek a vásárlás mellett.

Mi egy jó termékbemutató videó célja?

  • Megválaszolja a leggyakoribb kérdéseket
    Egy jó termékbemutató videó több szögből mutathatja be a tárgyat, érzékeltetheti a tárgy méretét, kiemelheti a tárgy egyedi jellemzőit. A tárgy olyan hibáira is felhívhatja a vásárlók figyelmét, amelyek felett esetleg elsiklik a figyelmük a termékleírás olvasása során.

  • Bemutatja a tárgyat használat vagy működés közben
    Egy olyan videó, amely használat közben mutatja be a tárgyat, segíthet tisztázni a termék funkcióit vagy az azzal kapcsolatban felmerülő kérdéseket.

  • Inspirál, ötletet ad
    Egy igényes videó megmozgatja a vevő fantáziáját. Segítségével elképzelheti miként mutatna egy ékszer, óra saját magán vagy egy dísztárgy, egy lakberendezési vagy egyéb használati tárgy az otthonában.

A videó feltöltése egyszerű, teljes egészében a Galéria Savaria felületén végezhető el. A termékfeltöltés oldalon a Videó hozzáadása linkre kattintva tölthető fel a rögzített felvétel.

Minden technikai nehézséget levettünk az eladók válláról. Eladóként nincs más dolga, mint elkészíteni a felvételt. Az okostelefonok fejlődésének köszönhetően, a videó elkészítése sosem volt még egyszerűbb, mint manapság.

Arra bíztatjuk az eladóinkat, hogy használják ki az új formátum nyújtotta lehetőségeket. Egy jó minőségű videó hozzájárulhat a termék még részletesebb, igényesebb bemutatásához, megkönnyítve a vevők számára a vásárlás melletti döntést.