A Galéria Savaria megnyitotta kapuit az egyedi készítésű, kézműves alkotások előtt.

Az elmúlt években számtalan megkeresést kaptunk közösségünktől arra vonatkozóan, hogy örömmel vennék, ha a Galéria Savaria helyet adna egyedi, kézzel készített alkotások, ajándéktárgyak adásvételére is. Mi is úgy gondoljuk, hogy a kézműves alkotások tematikája remek kiegészítése lesz online piacterünknek, lehetőséget adva a Galéria Savaria vásárlóinak, hogy még több különleges alkotás között böngészhessenek.

Elérkezett az idő, hogy bejelentsük: létrehoztunk egy új Kézműves részleget, amelynek kategóriái az egyedi, kézzel készített alkotásoknak adnak otthont, mint például:

  • Lakáskiegészítők, dekorációk
  • Ékszerek
  • Táskák, tokok
  • Esküvői kellékek, dekorációk
  • Számtalan más, egyedi készítésű, kreatív ajándéktárgy

A kézműves kategóriák összeállításánál azonban nem álltunk meg. További funkciókkal bővítettük a Galéria Savariát, amelyek a kézműves alkotások meghirdetését és megvásárlását teszik hatékonyabbá.

Kézműves termékeket készít?
➡️ Lásson hozzá az elsők között, töltse fel kézműves termékeit a Galéria Savariára.

Milyen funkciók érhetők el a kézműves termékek esetén?

Automatikusan megújuló termék

Az automatikusan megújuló termék eladás esetén továbbra is elérhető marad és a vevő több darabot is vásárolhat belőle. Így az eladónak nem kell egy-egy eladás után újra és újra feltölteni a terméket.

Termékvariációk (felár beállítási lehetőséggel)

Gyakran előfordul, hogy az alkotó több változatban is kínálja a termékét. Pl. egy karkötő készülhet több színben, egy táska különböző méretben és így tovább. A Galéria Savarián az eladóknak lehetőségük van termékvariációkat meghatározni.

Bizonyos méret vagy anyag választása esetén többe kerül a termék? Az egyes opciókhoz felár beállítására is lehetőség nyílik.

Az eladó által felkínált opciók közül választhatnak a vevők a vásárlás során a saját igényeiknek megfelelően.

A kézműves kategóriában az alábbi termékvariációk közül választhat az eladó:

  • színek/minták
  • méretek
  • kiegészítő termék/szolgáltatás
  • egyedi variáció (az eladó saját maga határozhatja meg a variáció típusát és a hozzá tartozó opciókat)

Az eladó különböző termékvariációkat állíthat be a kézműves termékéhez.

 

Személyre szabhatóság

Az alkotó egyedi felirattal vagy egyéb módosítással tudja ellátni a terméket? A feltöltés során az eladó megjelölheti a személyre szabhatóság opciót. Ha a beállítás aktív, akkor a hirdetés oldalán erre külön felhívjuk az érdeklődők figyelmét, illetve a vásárlás során a vevőnek lehetősége van megadni a személyre szabáshoz szükséges információkat.

Készleten lévő vagy megrendelésre készülő termék

A kézműves termék eladója beállíthatja, hogy egy már kész vagy egy megrendelésre készülő terméket hirdet. Megrendelésre készülő termék esetén lehetőség nyílik az elkészítési idő megjelölésére is.

Egyedi, kézműves termékeket készít? Csatlakozzon a Galéria Savaria közösségéhez!

Örömmel tölt el minket, hogy felhasználóink az oldal használata során tapasztalják azokat az értékeket, amelyeket a kezdetek óta szem előtt tartunk a Galéria Savaria fejlesztése során. Felhasználóink visszajelzésében rendszeresen visszaköszönnek azok a vélemények, miszerint a Galéria Savaria megbízható, átlátható és színvonalasan működő adásvételi felület, amelyet korrektség jellemez.

Alig várjuk, hogy a kézműves alkotóközösség tagjai is csatlakozzanak a Galéria Savariához és ugyanilyen pozitív élményekkel gazdagodjanak oldalunk használata során. Mi továbbra is azért fogunk dolgozni, hogy a Galéria Savaria az az online piactér legyen, ahova a közösség tagjai örömmel térnek vissza böngészni, eladásaikat, vásárlásaikat intézni és amit jó szívvel ajánlanak tovább ismerőseiknek.