Mi az a Paypal? Miért jó Önnek? Hogyan fizethet kényelmesen, otthonról, biztonságosan egy termékért, vásárolja azt bármely online piactéren, webáruházban, ahol erre lehetősége van?

Ezekre a kérdésekre igyekszünk megnyugtató és egyértelmű válaszokat adni a Galéria Savaria felhasználói számára.

A Paypal:

globális: legyen Ön a világ bármely pontján, vásároljon online, a Paypal logó megmutatja, hogy az adott oldalon vásárolt termékért, szolgáltatásért választhatja ezt a fizetési opciót.

gyors: elég néhány kattintás, regisztrációt követően már egy email cím és jelszó megadásával fizethet, nincs szükség személyes és pénzügyi adatok bevonására.

biztonságos: a Paypal fizetési rendszere biztonságban tartja pénzügyi adatait, nem kell ezeket megosztania az interneten. Senki nem fér hozzá bizalmas pénzügyi adataihoz.

használata egyszerű: olyan mint egy online bankszámla, 5 perc alatt létre tudod hozni a fiókod, nem kerül pénzbe, nincs számlavezetési díj sem.

küldhet és fogadhat: mindkét irányban bonyolíthat tranzakciókat a Paypal számláján keresztül – pénzt küldhet bárkinek, elfogadhat internetes fizetést eladott termékeiért.

Paypal fizetés esetén a termék azonnal szállítható, lerövidül az átfutási idő a vásárlás és a termék kézhez vétele között.

– vásárlóvédelem funkciója garanciát jelent a vásárlás kapcsán felmerülő vitás kérdések rendezése terén – adott esetben visszakapja a pénzét.

Így már bizonyára egyértelmű, miért is választhatják a Galéria Savaria felhasználói is fizetési opcióként a Paypal szolgáltatását! Szeretnének még többet megtudni a Paypalről? Néhány link a témában és a Galéria Savaria fizetési és számlázási tudnivalóiról itt:

http://pages.eim.ebay.hu/paypal

http://www.tutorial.hu/paypal-hasznalata-es-online-kartyas-fizetesi-lehetoseg-felallitasa-lepesrol-lepesre/

https://galeriasavaria.hu/sugokozpont/gyakran-ismetelt-kerdesek/kerdes/86