Örömmel jelentjük be legújabb fejlesztésünket, a megújult tömeges szerkesztőt.

Már egy ideje azt tapasztaljuk, hogy nem csak egyre több eladó és vásárló csatlakozik a Galéria Savariához, de az eladók is egyre nagyobb számban töltik fel eladásra szánt termékeiket. A Galéria Savarián a fix áras hirdetések feltöltése díjmentes, ezért nem ritka, hogy az eladók több száz vagy akár több ezer terméket számláló kínálattal vannak jelen online piacterünkön.

Az eladók tudják, hogy milyen kihívást jelenthet, amikor a kínálatukban lévő tárgyak beállításait, adatait szeretnék frissíteni, vagy amikor változások lépnek fel a szállítási díjak terén. Néha mindez olyan időigényesnek tűnik, hogy az ember szinte úgy érzi, egy egész napot kellene szánni csak erre a feladatra.

Mostantól ez nem jelent problémát, ugyanis az eladók pár kattintással módosíthatják a termékeiket a tömeges szerkesztő segítségével. Mindezt átlátható, egyszerű és gyors megoldással.

Miért olyan különleges a tömeges szerkesztő és miben segít?

Egy eladó számára a termékadatok karbantartása nem mindig egyszerű. Különösen, ha az eladó több száz vagy akár több ezer terméket kínál eladásra, ahol egy-egy apró változtatás is órákba telhet. A Galéria Savarián a tömeges szerkesztő használatával mostantól egyszerűen és gyorsan végezhetők el ezek a módosítások.

A tömeges szerkesztő előnyei

  • Gyorsaság: Az eladók több termék tulajdonságát is módosíthatják egyszerre, ezáltal rengeteg időt spórolva.
  • Szállítási díjak rugalmas kezelése: A szállítási díjak tömeges módosítása pár kattintással elvégezhető.
  • Egyszerűség: A tömeges szerkesztő használata nagyon egyszerű. Az eladó csak kijelöli a módosítani kívánt termékeket, majd megadja az új beállításokat.

Naprakész szállítási díjak pár kattintással

Külön említést érdemel a szállítási díjak kérdése. A postai és futárszolgálatok díjszabása időnként változik. Ugyanakkor mostantól nem kell termékenként frissíteni a szállítási költségeket, a tömeges szerkesztővel gyorsan és egyszerűen naprakészen tarthatják az eladók ezeket az információkat. Ez nem csak az eladók számára előnyös, hanem a vásárlók is értékelni fogják, hogy a szállítási díjak mindig a legfrissebb információkat tükrözik.

Tapasztalataink szerint a vásárlók könnyebben hoznak döntést egy termék megvásárlását illetően, ha naprakész szállítási díjak állnak rendelkezésre.

Ha eladóként eddig még halogatta a szállítási díjak frissítését, itt az idő, hogy pár kattintással valamennyi termékénél aktualizálja a díjakat, esetleg módosítsa a biztosított szállítási opciókat, ezzel is növelve az eladási esélyeit.

Hogyan használhatom a tömeges szerkesztőt?

A tömeges szerkesztő működéséről és használatáról a Súgóközpontban olvashat bővebben.

A Galéria Savariánál folyamatosan azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb felületet biztosítsuk közösségünk számára termékek eladásához és vásárlásához, illetve az adásvételek lebonyolításához.

Az új tömeges szerkesztővel reméljük, hogy közösségünk számára még magasabb szintre emelhetjük az oldalunk nyújtotta pozitív felhasználói élményt.