A tegnapi napon olyan funkcióval bővítettük a Galéria Savariát, amely mind az eladók, mind a vásárlók hasznára válik majd. Ezentúl a termékjellemzők segítségével az eladók további fontos paramétereket rögzíthetnek a termékeikhez.

Összegyűjtöttük azokat a paramétereket, amelyek leginkább jellemeznek egy-egy terméket a saját kategóriáján belül. A kibővített lehetőségek lehetővé teszik, hogy a felhasználók olyan jellemzők alapján böngésszenek az eladásra kínált termékek között, amelyekre eddig nem volt lehetőség.

A terméklista bal oldalán található szűrőben megjelennek az adott kategóriához tartozó paraméterek. Ezeket kiválasztva még részletesebb találatot kaphatnak az érdeklődők.

Például ha a porcelán kategórián belül kizárólag étkészletet keresel, a Porcelán kategóriára kattintva a bal oldali szűrőben válaszd az étkészlet opciót a terméktípus csoporton belül, majd kattints a Keresés gombra. Így megkapod a porcelán kategóriába feltöltött valamennyi étkészlet opcióval rögzített terméket.

Tegyük fel, hogy kizárólag tájképeket keresel a festmény kategóriában. Ehhez válaszd ki a Festmény kategóriát a bal oldali Kategórialistából, majd kattints a tájkép opcióra a Téma csoporton belül.

A termékjellemzők segítségével bonyolultabb keresési feltételeket is beállíthatsz: ha kizárólag a figurális porcelánok között szeretnél böngészni, de a márkát illetően már van konkrét elképzelésed – példaképp Herendi, valamint Zsolnay figurális porcelánok érdekelnek -, a termékjellemzők segítségével könnyedén rákereshetsz ezekre a termékekre.

A Porcelán kategórián belül a bal oldali szűrőben válaszd a figurális opciót a Termékcsoport kategóriában, majd a Készítő, márka termékjellemzőhöz állítsd be a Herendi és a Zsolnay értékeket. A Keresés gombra kattintást követően megkapod az összes olyan terméket, amely megfelel az általad megadott feltételeknek.

Ha termékeket kínálsz eladásra a Galéria Savarián, javasoljuk, hogy visszamenőleg is rögzítsd az egyes termékekhez tartozó termékjellemzőket, hogy az érdeklődők könnyen rátaláljanak a Te termékeidre is, hiszen a termékjellemző szerinti szűrési találatban csak abban az esetben fog megjelenni a terméked, ha beállítottad a termékhez tartozó paramétereket.

Ennek megfelelően, ahogy az eladók rögzítik a termékeikhez tartozó termékjellemzőket, az idő előrehaladtával egyre több találattal bővülnek majd az egyes paraméterek és az eddigieknél is egyszerűbbé válik majd a termékkeresés.

Használd ki a termékjellemzők előnyeit és eladóként szerkeszd meglévő termékeidet, hogy az érdeklődők még könnyebben rátaláljanak eladó termékeidre. A termékjellemzőket a termék szerkesztése oldalon a Kategóriák alatt találod.