A 2 hónappal ezelőtt megújult üzenetrendszerrel az volt a célunk, hogy egy olyan felületet hozzunk létre, amelyen minden téged érintő értesítésről tájékozódhatsz és ezeket áttekinthető formában egy helyen megtaláld.

Továbbhaladva ezen az úton, módosítást végeztünk a tranzakcióval kapcsolatos értesítésekkel és a tranzakció lebonyolítását érintő levélváltásokkal kapcsolatban.

Ezentúl nem kell ellenőrizned e-mailjeidet, hogy értesülj eladásaidról vagy hogy az imént megvásárolt termék lebonyolításával kapcsolatos teendőkről tájékozódj. Ha eladsz vagy vásárolsz egy terméket, ezentúl minden fontos információt megtalálsz a Galéria Savariás fiókodon belül, hiszen üzenetben értesítünk a téged érintő tranzakciókról.

Miért tartjuk ezt fontosnak?
Számtalan esetben előfordult már, hogy a Galéria Savaria által kiküldött tranzakcióról szóló értesítőket nem kapták meg felhasználóink. A beérkező panaszlevelekre nem tudtunk segítőkész válasszal szolgálni. A Galéria Savaria rendszere rendre kiküldte az értesítőket a megadott e-mail címre, de a felhasználó levelezőrendszere vagy egyáltalán nem kézbesítette az e-mailt vagy spamként jelölve a levélszemét mappába helyezte át az eladásról vagy vásárlásról szóló üzeneteket, így a felhasználó nem kapott tájékoztatást az őt érintő fontos eseményről.

Azáltal, hogy ezentúl a tranzakcióval kapcsolatos fontos értesítők az üzenetrendszerben is megjelennek, biztosíthatunk, hogy egyetlen fontos üzenetről sem maradsz le. Nincsenek többé elkallódott e-mail üzenetek vagy spamnek jelölt értesítők.
A sikeres eladásról és vásárlásról szóló értesítésetek természetesen továbbra is megkapod e-mailben is.
Ettől függetlenül azt javasoljuk, hogy rendszeresen látogass el felhasználói fiókodba, ahol garantáltan megtalálod a  téged érintő értesítőket és nem kell más oldalra elnavigálnod ahhoz, hogy értesülj a Galéria Savarián történtekről.

Sikeres eladás értesítő Tranzakciós beszélgetés
Sikeres eladás értesítő Tranzakciós beszélgetés

A tranzakció során kiküldött üzenetben lehetőséged lesz felvenni a kapcsolatot a tranzakcióban résztvevő partnereddel. Ez azt jelenti, hogy az eladott, illetve megvásárolt termék átvételével, szállításával, valamint fizetésével kapcsolatos részleteket ezentúl a Galéria Savaria biztonságos üzenetrendszerén keresztül beszélheted meg a felhasználóval az úgy nevezett tranzakciós beszélgetés segítségével.

Tranzakciós beszélgetésnek nevezzük azt az üzenetváltást, amely egy megvásárolt termékkel kapcsolatban folyik eladó és vásárló között. A tranzakciós beszélgetésben megbeszélheted a partnerrel a termék átadására, szállítására és fizetésére vonatkozó részleteket. Vásárlóként megadhatod a postacímedet, ahova a küldeményt várod vagy eladóként megadhatod a számlaszámodat, amelyre a vételi árat várod.
Fontos azonban, hogy a tranzakciós beszélgetés csak a hozzá kapcsolódó megvásárolt termékről szólhat. Ha vásárlóként találsz olyan terméket az eladó kínálatában, amely elnyerte tetszésedet, abban az esetben az adott termék adatlapján érdeklődhetsz a termékről és csak vásárlást követően térhetsz rá a lebonyolítására vonatkozó részletekre.
Erre eladóként is ügyelned kell. Ha a vásárlód további termékeket szeretne megvásárolni tőled, hívd fel a figyelmét a Galéria Savaria szabályára, miszerint minden esetben a megvásárolom gombra kattintva kell megkötni az adásvételt.

Azt, hogy épp egy tranzakciós beszélgetésben veszel részt egyértelműen jelezzük neked és a partnerednek.
Az üzenetek listaoldalán egy zöld kosár ikon jelenik meg a tranzakciós beszélgetések előtt, a beszélgetésen belül pedig egy jól látható zöld csíkkal jelezzük az üzenetek felett, hogy tranzakciós beszélgetésről lévén szó, olyan adatokat is megadhatsz, amely csak akkor lehetséges, ha megvásárolt termékkel kapcsolatban folyik a beszélgetés.

Azt javasoljuk, hogy a Galéria Savaria biztonságos üzenetrendszerén keresztül beszéld meg a felhasználóval a tranzakció lebonyolítására vonatkozó részleteket.
Így nemcsak hogy egy helyen találod meg a tranzakcióval kapcsolatos levélváltásokat, ha esetleg a tranzakció lebonyolítása során nehézségekbe ütközöl, ügyfélszolgálatunk a segítségedre lehet.
Ettől függetlenül, ha szükségesnek látod, továbbra is lehetőséged lesz lekérni a partnered elérhetőségét (név, e-mail cím, telefonszám). Ezt az eddigiekhez hasonlóan a tranzakcióim menüpont alatt található eladott termékeim és megvásárolt termékeim oldalon teheted meg a További opciók lenyíló menüre kattintva.

Milyen előnyökkel jár, ha a partnerrel a Galéria Savaria biztonságos üzenetrendszerén folytatod a tranzakció lebonyolítására vonatkozó beszélgetést?

  • a tranzakcióval kapcsolatos levélváltásaidat egy helyen találod meg
  • a Galéria Savariás ügyeidet a Galéria Savarián intézheted, nem kell más felületre elnavigálnod
  • nincs spam vagy letagadott üzenet, biztos lehetsz benne, hogy te is és a partnered is megkapja az üzenetet
  • ügyfélszolgálatunk a segítségedre lehet, ha esetleg nehézségekbe ütközöl a tranzakció lebonyolítása során

Reméljük, hogy ezen fejlesztések hatására számodra is egyszerűbb és kényelmesebb lesz a Galéria Savarián kötött tranzakciók lebonyolítása.