Szeretjük, ha a régmúlt kincsei nem csak a polcon vagy a falon díszelegnek, hanem kézzelfogható értékük is van? Szeretné megtudni, hogy mennyit érhetnek régiségei, műtárgyai? A Galéria Savaria Archív Katalógus eddig is az érdeklődők segítségére volt az értékek felfedezésében. De most még tovább léptünk!

Mi az újdonság?

Eddig csak havi csomagban lehetett előfizetni az Archív Katalógusra, de mostantól egy egész évre is előre tervezhet és kedvezményes áron férhet hozzá a folyamatosan bővülő áradatbázishoz.

Miért éri meg az éves csomag?

  • 💰 Költséghatékonyság: Az éves csomag kedvezőbb árazású, így pénzt takarít meg.
  • 🕒 Egyszeri intézés: Egyetlen tranzakcióval rendezheti az előfizetést.
  • 🔒 Fix ár: Az éves díj nem változik, így bebiztosíthatja magát az éves előfizetés aktiválásával.

Továbbra is csak bankkártyával vehető igénybe az előfizetés?

Igen. Az Archív Katalógus előfizetéses szolgáltatásként működik. Mint ilyen, más előfizetéses szolgáltatásokhoz hasonlóan automatikusan megújul mindaddig, amíg az előfizető azt nem mondja le. Az automatikus megújítás során a rendszer levonja a következő előfizetési időszak előfizetési díját. Egyszerűen és rugalmasan működik.

Biztonsággal kapcsolatos fenntartásai vannak a bankkártya használatát illetően?

A Galéria Savaria 15 éve működik és a felhasználók már több tízezer bankkártyás tranzakciót bonyolítottak le az évek során. Fizetési rendszerünket a Stripe biztosítja, amelyet olyan neves nemzetközi vállalatok használnak, mint az Amazon, Google, Facebook és a Microsoft.

Ha ennek ellenére is kétségei vannak, használjon digitális bankkártyát! Ennek létrehozását a legtöbb bank biztosítja. A virtuális kártya előnye, hogy egy „alszámlát” hoz létre, amelyre a számlatulajdonos a tetszésének megfelelő összeget tölthet fel. Így a felhasználónak lehetősége nyílik arra, hogy ezzel a bankkártyával aktiváljon egy előfizetést és csak arra kell ügyelnie, hogy a kártyán az előfizetés díja rendelkezésre álljon. A feltöltés általában egyszerű utalással vagy átvezetéssel elvégezhető.
Tipp: Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az online bankszolgáltatások is. Fontolja meg a Revolut vagy a Wise használatát, ahol néhány kattintással létrehozhatja online számláját és bankkártyáját.

Még nem előfizetője az Archív Katalógusnak? Miben lehet a segítségére?

Az Archív Katalógusban valós eladási adatok alapján tájékozódhat régiségek, műtárgyak és más egyedi tárgyak értékéről. A Galéria Savaria Archív Katalógusban folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 1 millió eladott tárgy között böngészhet, sőt a hasonló darabok eladási árait összehasonlítva nyomon követheti azt is, hogyan alakultak az árak az évek múltával.

Miért érdemes előfizetni?

  • 🔍 Egyedülálló adatbázis: Olyan információkhoz szerezhet hozzáférést, amelyet sehol máshol nem talál meg.
  • 🛡️ Valós eladási árak: Az eladott termékek értékéről valós eladási árak alapján tájékozódhat. Az egyik, ha nem a leghatékonyabb módja egy régiség, antik tárgy értékének meghatározásában, ha tudjuk, hogy korábban mennyi pénzt adtak érte.
  • 🚫 Átverések, csapdák elkerülése: Akkor, ha egy érdeklődő a közösségi médiában vagy felvásárlóktól kér segítséget sajnos sokszor átverés áldozata lehet. Az érdeklődő sokszor ismeretlenek véleményére hagyatkozik, akik vagy hozzá nem értésből vagy szándékos megtévesztésből alulértékelik a tárgyat, hogy aztán ők vagy ismerősük olcsóbban hozzájuthassanak. Így jelentős összegtől eshet el.

Fedezze fel a tárgyak értékét vagy használja tudásának gyarapításához, szerezzen hozzáférést az Archív Katalógushoz éves előfizetéssel is!