A mai napon néhány helyen átalakítást, módosítást végeztünk a felhasználói felületen.

Átalakítottuk a fejlécet, csökkentettük a Galéria Savaria logó méretét, hogy a felhasználóknak, látogatóknak fontos tartalmak nagyobb hangsúlyt kapjanak.

A megújult fejlécen kaptak helyet a legfontosabb menüpontok, úgy mint az összes feltöltött terméket listázó Termékek, valamint az oldal használatát segítő Hogyan működik? menüpont. A jobb sarokban található gombra kattintva, bármelyik oldalról elérhetővé válik az új termék feltöltésére szolgáló aloldal.

Bejelentkezést követően a fejlécen az Én Galériám menüponttal találkozhatnak a felhasználók. Az Én Galériám menüpontra húzva a kurzort a belső, felhasználói menüpontok jelennek meg.

Módosítást végeztünk az Üzenetek oldalon is. A felhasználók között üzenetváltás központi szerepet tölt be az online piactéren, ennek megfelelően alakított át az üzenetek oldalt, amely a megújult fejléc segítségével egy nagy boríték ikonra kattintva bármelyik aloldalról elérhetővé válik.

A felhasználók számára elérhető belső felületen az Én Galériám menüpontok szélességét csökkentettük, hogy a jobb oldali tartalomnak még nagyobb hely álljon a rendelkezésére.

Továbbá az eladók megújult formában tekinthetik át eladásra kínált termékeiket. Az új megjelenítéssel a termékkel kapcsolatos műveleti opciók egy legördülő menübe kerültek.

Ezen módosítások számos későbbi eladást, vásárlást és böngészést segítő funkciók beépítését teszik lehetővé.