2012 őszén azzal a céllal vezettük be a hitelesített felhasználói státuszt, hogy az eladókat még több sikeres tranzakcióhoz segítsük hozzá.

A hitelesített státusszal járó megkülönböztető jelzés a vásárló szemében még nagyobb bizalmat kölcsönöz az eladónak, és mivel az online kereskedelem egyik alappillére a bizalom, ez még több érdeklődőt ösztönöz a vásárlásra.
Amikor azt látjuk, hogy az eladóink több mint 60%-a aktiválta a hitelesített felhasználói státuszt, tudjuk, hogy felhasználóink zöme felismerte a bizalomépítés és a vásárlók magas szintű kiszolgálásának fontosságát.

A hitelesített státusz aktiváláshoz egy egyszeri 5 dolláros (USD) befizetésre volt szükség. Ez az 5 USD nem veszett el, az eladó egyenlegére került, amelyet az eladó bármilyen díjköteles szolgáltatásra felhasználhatott.

A kedvező igénybevételi feltételek mellett, úgy döntöttünk, hogy mi további engedményekkel díjazzuk a hitelesített státusszal rendelkező eladóinkat és a Galéria Savaria számos díjköteles szolgáltatását féláron, azaz 50%-os kedvezménnyel biztosítottuk számukra.
Az 50%-os kedvezmény határidejét több alkalommal is meghosszabbítottuk: 2013. december 31-ről 2014. április 15-ig, majd 2014. május 31-ig.

2014. június 1-jétől megszűnik a hitelesített státusszal járó 50%-os kedvezmény, a státusz egyéb feltételei nem változnak.
Ettől függetlenül, továbbra is szeretnénk biztosítani a kedvezményes igénybevételt azon eladóinknak, akik felismerték, hogy a díjköteles szolgáltatások használatával termékeik gyorsabban vásárlóra találnak és még több eladáshoz segítheti őket.

2014. június 1-jétől a hitelesített felhasználói státusz továbbra is aktív marad, az új Kedvezmény csomag aktiválásával pedig továbbra is 50%-os kedvezménnyel veheti igénybe a Galéria Savaria szinte valamennyi díjköteles szolgáltatását: a termékkiemelést, a leárazás, illetve az újralistázás funkciót.

 

Eladói beállítások

 

A Kedvezmény csomag aktiválására június 1-jétől lesz lehetőség az Eladói beállítások oldalon, melynek díja 7.00 USD / hó vagy nem hitelesített státuszú felhasználóként 1.500 HUF / hó.

Bízunk abban, hogy a Kedvezmény csomag igénybevételével tovább növelhetjük eladóink sikeres üzletkötéseinek számát.