Ismerünk mindannyian portálokat az interneten, ahol emberek ezrei próbálnak túladni megunt, kinőtt, feleslegessé vált, rossz döntés eredményeként megvásárolt portékájukon. Legtöbb esetben nem is a termék a lényeges, hanem hogy mielőbb túladjanak rajta.

A Galéria Savaria szerint a jó vásárlás alapja egy olyan online piactér, ahol mind a látogató – a potenciális vásárló – mind a felhasználó azt kapja, amit szeretne. A termékét rá bízó eladó elvárása, hogy termékét minél nagyobb eséllyel, minél rövidebb idő alatt, kedvező feltételekkel értékesíthesse. A látogató, leendő vásárló ugyanakkor szeretne minél egyszerűbben rábukkanni arra, amit valójában keres!

Ehhez egy felhasználóbarát, a keresést tematikus formában lehetővé tevő piactér szükséges. A Galéria Savaria folyamatos fejlesztések és együtt gondolkodás útján igyekszik megfelelni a felhasználók elvárásainak.

Arra törekszünk, hogy a látogatók egyszerű formában vehessék fel a kapcsolatot a nekik tetsző termék tulajdonosával, és vele a szükséges információkat egyeztetve létrejöhessen az üzlet. Az üzlet, ami mindkét fél számára egyértelmű, minden részletében tisztázott és a lehető legkedvezőbb módon megvalósulhat.

Ennek érdekében fejlesztéseink – köztük a legújabb – során igyekszünk mind fizetési opciók, mind kiemelési lehetőségek, mind egyéb más utak bevezetésével és választási lehetőségével a felhasználóknak kedvezni.
Így kívánunk hozzájárulni ahhoz, hogy leendő vásárlóink véleménye, visszajelzései pozitívak legyenek, ajánlják a Galéria Savaria online piacterét másoknak is! Bízunk benne, hogy felhasználóink tapasztalatai kedvezőek, és véleményük megosztásával segítenek minket a további előrelépésben, fejlődésben.