Eladóként tudhatod, hogy az érdeklődők számára fontos a folyamatos kommunikáció. Ne feledd, hogy nagy jelentőséggel bír, hogy megbecsüld mind leendő, mind visszatérő vásárlóidat. Ha terméked iránt érdeklődnek, igyekezz mielőbb megválaszolni a vásárlókban felmerülő kérdéseket, illetve a vásárlást követően törekedj a gördülékeny tranzakció lebonyolításra.

Azonban előfordulhat, hogy tervezett vagy váratlan események miatt néhány napig nem tudsz maradéktalanul eleget tenni eladói kötelezettségeidnek.
Új funkciót vezettünk be a Galéria Savarián, amire már bizonyosan sokan vártak, hiszen mindenkinek fontos a kialakított jó hírnév fenntartása.

A vakáció funkció segítségével az eladói beállítások oldalon könnyedén jelezheted elfoglaltságodat a látogatóknak, kétféleképpen is.

A vakáció ideje alatt:
1. Engedélyezheted a vásárlást, ha néha gépközelben vagy.
Ebben az esetben felhívjuk az érdeklődők figyelmét arra, hogy lassabb lehet a tranzakció lebonyolítása.

2. Letilthatod a vásárlás lehetőségét, hogy nyugodtan élvezhesd a vakáció örömeit.
Ebben az esetben az érdeklődők számára jelezzük, hogy nem vagy gépközelben, ezért az általad megadott időtartamon belül nem engedélyezed a vásárlást.

A vakáció funkció bekapcsolásával minden esetben elérhetőek maradnak a termékeid, csupán a terméklapon, illetve az üzenetek oldalon egy vakációt jelző tábla jelenik meg, értesítve a felhasználót az elfoglaltságodról.